in

К.Грищенко перебуває з робочим візитом в Італії

Міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко 23 червня ц.р. перебуває з офіційним візитом у Італійській Республіці, повідомляє прес-служба українського зовнішньополітичного відомства.

У рамках візиту відбудуться переговори К.Грищенка з главою МЗС Італії Франко Фраттіні, зустріч з головою Комісії з міжнародних питань та еміграції Сенату Італії Ламберто Діні. Під час переговорів та зустрічі планується обговорити широке коло питань щодо стану та перспектив розвитку українсько-італійських відносин у політичній, торговельно-економічній, інвестиційній та культурно-гуманітарній сферах. Керівник зовнішньополітичного відомства України приділить окрему увагу питанням практичного сприяння італійською стороною ухваленню інституціями ЄС “дорожньої карти” запровадження безвізового режиму між Україною і ЄС, просуванню інших важливих питань порядку денного відносин України та ЄС. Сторони розглянуть також можливості взаємодії України та Італії у питаннях, пов’язаних з процесом реформування Ради безпеки ООН. Відбудеться обмін думками з актуальної міжнародної проблематики.

У ході візиту К.Грищенко візьме участь у “круглому столі” на тему: “Співробітництво між Україною та Європейським Союзом”, який відбудеться в парламенті Італії за участю представників парламентських, урядових, журналістських та політологічних кіл Італії, а також глав іноземного дипломатичного корпусу. Окрім того, планується, що глава зовнішньополітичного відомства України дасть інтерв’ю одному з провідних італійських видань.

 

 

http://www.rbc.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Голкіпер збірної Італії пропустить груповий етап чемпіонату світу

Київ пропонує Італії відмовитися від “Південного потоку”