in

Маєте проблему – телефонуйте

   Відтепер консультацію з будь-якого питання чи довідкову інформацію, в Україні можна отримати за тефоном гарячої лінії

На усій території України працює перший безкоштовний номер єдиного центру інформаційно-консультаційної допомоги населенню.

Номер єдиного центру інформаційно-консультаційної допомоги населенню (ЄЦІДН) діє на постійній основі по всій території України.

Зателефонувавши на номер 0 800 30 00 77, можна не тільки отримати різноманітну допомогу від фахівців, але й інформаційну довідку з будь-якого питання. Так, навіть заблукавши в місті, можна зателефонувати у центр і отримати необхідну довідку. Послуги кол-центру є абсолютно безкоштовними для мобільних та стаціонарних телефонів.

 “Вас не будуть лікувати по телефону, Вам порадять, як бути здоровим. Вам не будуть вести по телефону судовий процес, Вам порадять, що робити, щоб уникнути проблем або одержати перемогу. Вашу проблему не вирішать психологи чи представники духовенства, вони порадять Вам, як уникнути проблем. А головне – нададуть те почуття захищеності, якого сьогодні так потребує кожен українець”, – каже автор програми соціально-економічного розвитку “Програма-Z”, в рамках якої діє проект, президент благодійної організації “Момент взаєморозуміння” Андрій Резекулов.

“Зателефонувавши, вас спочатку з’єднають з оператором кол-центру, який, надасть першочергову допомогу, або, в разі необхідності, потрібну довідкову інформацію. Всі оператори кол-центру мають спеціалізовану вищу освіту та відповідну підготовку. В разі, якщо оператор не може надати вузькопрофільну допомогу щодо вашого питання, він з’єднає вас з високопрофесійними консультантами: лікарями, психологом, юристом, представником будь-якої релігійної конфесії та іншими фахівцями. На відміну від раніше існуючих номерів довіри після того, як вас з’єднали з консультантом, ваша розмова з ним не записується. Адже ми приділяємо велику увагу питанню поваги до кожного, кому потрібна допомога. При бажанні, допомога надається абсолютно анонімно”, – розповів директор інформаційно-консультаційного центру Віктор Іванов.

За його словами, ще однією особливістю роботи центру є зворотній зв’язок, тобто після з розмови з вузькопрофільним фахівцем, до людини, яка звернулась за консультацією, перетелефонує оператор кол-центру аби з’ясувати чи отримала вона вичерпну відповідь на своє запитання і чи не потребує ще якоїсь консультації.

Наразі у центрі працює двадцять операторів та значна кількість фахівців різних напрямків, кожен з яких є практикуючим фахівцем у своїй галузі. Також до роботи центру долучилося духовенство УПЦ, УПЦ КП, УАПЦ та ЦЄХБ.

http://www.lvivpost.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Вибори-2012 найпроблемніші з часів Помаранчевої революції, – КВУ

Спілкування без кордонів у Стрийській бібліотеці