in

Незабаром українські водійські посвідчення будуть визнаватися в Італії

   Україна очікує від Італії швидкого визнання українських водійських прав.Це питання було підняте на зустрічі міністрів внутрішніх справ обох країн у Римі.

 

Арсен Аваков й Анджеліно Альфано на зустрічі в Італії домовилися завершити підготовку до підписання угоди між урядами двох країн про взаємне визнання та обмін посвідчень водія

“Міністри внутрішніх справ домовилися найближчим часом завершити підготовку до підписання Угоди між Кабінетом Міністрів України та Урядом Італійської Республіки про взаємне визнання та обмін посвідчень водія”, – йдеться у повідомленні.

Україна очікує від Італії швидкого визнання українських водійських прав. Про це повідомив міністр закордонних справ Костянтин Грищенко у своєму Twitter.

Відповідаючи на запитання, коли буде досягнута домовленість про обмін або визнання українських водійських прав в Республіці Італія, Грищенко відповів:

“Це питання в інтересах наших громадян, ми йому приділяємо значну увагу. Передали проект угоди італійській стороні. Чекаємо відповіді… Попереду переговори з Італією – будемо працювати”.

 

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: імміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з імміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Росія “забула” запросити Україну на конференцію із безпеки?

Ганна Різатдінова завоювала в Пезаро дві медалі