in

Правий сектор намагався зірвати мітинг у Мілані – російські ЗМІ

  Українські націоналісти прийшли на демонстрацію, організовану в Мілані італійцями, росіянами та українцями проти політики, що проводиться нещодавно обраним президентом України Петром Порошенком щодо жителів східних регіонів країни. Про це повідомляє РІА Новости.

Акція протесту була організована італійським рухом “Проти Війни” за підтримки громадян Росії та України, які проживають в Італії. У мітингу перед будівлею генерального консульства України в Мілані взяли участь близько ста осіб.

За словами однієї з учасниць мітингу, протест був затьмарений спробами агресивно налаштованих українців зірвати маніфестацію.

“У нас відбувався мирний протест. Італійці, росіяни та українці, ми хотіли провести хвилину мовчання, у пам’ять про загиблих на Україні, коли невелика група українців, осіб 15, стала прямо під дверима генконсульства України, почала розмахувати прапорами Правого Сектора та України, викрикувати націоналістичні гасла і співати. Ми звернулися до представників поліції, які чергували на нашому мітингу, проте вони нічого не зробили”, – заявила вона.

http://ua.korrespondent.net/

Українці, які прийшли на цей мітинг, засвідчили свої дії відео із аудіо коментарями, що спростовують версію російських ЗМІ (ось деякі із них):

 

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Загиблий італійський журналіст: на Донбасі, попри страх, зростає обурення

День народження Республіки Італія