in

Під час ймовірного локдауну на свята кордон буде відкритим – Зеленський

Президент Володимир Зеленський запевнив людей, що під час ймовірного січневого локдауну державний кордон на в’їзд та виїзд будуть відкритими для українців, тому не потрібно скасовувати відпустки.

Зеленський розповів, що в грудні локдауну точно не буде, а буде в січні – ймовірність його “не мала”. Проте президент не радить продавати квитки та скасовувати відпустки – державний кордон буде відкритий на в’їзд та виїзд для українців.

Читайте також: ПРОТЕСТИ І БІЙКИ З ПОЛІЦІЄЮ НА МАЙДАНІ. ЧОГО ВИМАГАЮТЬ ПРОТЕСТУВАЛЬНИКИ

Зеленський просить людей дезінфікувати руки, тримати дистанцію, уникати скупчень та зміцнювати імунітет. Він також запропонував українцям взяти участь у так званому референдумі щодо локдауну.

Президент також нагадав, як правильно носити захисні маски.

Читайте також: ЩО ТАКЕ МЕРЕЖІ 5G І ЧОМУ ВАРТО ЧЕКАТИ ЇХ ПОЯВИ

“Ми зовсім не так собі уявляли народовладдя, але усі ми беремо участь у всеукраїнському референдумі. Питання – “локдаун в грудні”. Що робити якщо ваша відповідь “ні” – все дуже просто, будь ласка, народ, носіть маски! Носіть їх правильно” – сказав Зеленський.

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Лотерея магазинних чеків в Італії. На кону 50 мільйонів євро

На новорічно-різдвяні свята в Італії вводиться суворий карантин