in

Рада ЄС відкриває двері для поїздок по безвізу з України

Рада ЄС включила Україну до рекомендованого переліку держав, для яких пропонується скасувати обмеження на туристичні поїздки.

Багато людей прочитали цю новину зрозумівши бажане за дійсне: “ЄС (а значить Італія) відкриває кордони для поїздок по біометричних паспортах”.

Рекомендація Ради ЄС не є обов’язковою для урядів країн-членів ЄС. Кожен з урядів країн-членів Євроспілки встановлює власний перелік класифікації небезпеки поширення коронавірусу різних країн світу.

Маєте потребу у юридичній консультації щодо отримання чи продовження дозволу на проживання в Італії? Замовте безкоштовну онлайн-зустріч із італійським адвокатом, експертом імміграційного права компанії Migreat.

Тобто, щоб знати, чи можна буде вільно приїжджати із в Італію в України, потрібно зачекати рішення з цього приводу італійського уряду.

Внесення країни до переліку таких, із яких дозволено в’їжджати, не звільняє мандрівників від обов’язку надавати актуальний негативний тест на коронавірус. Країни-члени ЄС можуть також вимагати самоізоляцію та повторний тест.

Читайте також: Страховий поліс та інші документи потрібні іноземцям для перетину кордону України

На даний час приїхати в Італії на основі біометричного паспорта можна лише у термінових задокументованих випадках, чи на основі запрошення родичів по першій лінії. Детальніше читайте у попередніх постах.

Щоб вчасно дізнатися про зняття обмежень поїздок по біометричному паспорту, підпишіться на цю сторінку у Facebook та слідкуйте за майбутніми публікаціями.

Questa immagine ha l'attributo alt vuoto; il nome del file è soronevych.-1024x315.png
Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 8 Середній: 4.1]

В Італії водій героїчно врятував 25 школярів із палаючого автобуса

Вхід у громадські місця в Італії дозволять лише вакцинованим