in

Росія та Італія стали більше довіряти Україні, – соцдослідження

Репутація України серед країн “Великої Вісімки” (США, Японія, Німеччина, Велика Британія, Франція, Італія, Канада та Росія) протягом останнього року зросла на 6,7%. Про це розповів директор з маркетингу компанії “Reputation capital” Олексій Чуєв.

Найбільше на підвищення  репутаційного індексу України вплинула підготовка до проведення в нашій країні чемпіонату Європи з футболу 2012 року, повідомляє ТСН.

До того ж, за словами експерта, на індекс репутації країни впливають такі параметри, як привабливість навколишнього середовища та економіки, а також ефективне державне управління.

“Найбільший приріст довіри до України за 2010 рік продемонстрували Росія (19%), Італія (17%) та Франція (9%). Поряд з цим, відповідно до дослідження, готовність відвідати Україну серед мешканців країн “Великої Вісімки” зросла на 4,7%”, – зазначив О. Чуєв.

Нагадаємо, фінальна частина чемпіонату Європи пройде у восьми містах України і Польщі з 8 червня по 1 липня. Перший матч пройде у Варшаві, а фінал відбудеться у Києві.

http://zaxid.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Венеції на Паску забракло води…

Біометричний паспорт українцю коштуватиме вдвічі дорожче, ніж європейцю