in

Україна продровжує реалізацію заходів щодо безпритульних тварин

3 лютого 2012 року Міністерством екології та природних ресурсів України підписано два меморандуми про співпрацю з міжнародною благодійною організацією «Vier Pfoten International».

 

Документами, зокрема, передбачається реалізація спільної програми ідентифікації та стерилізації безпритульних тварин у Донецьку, Києві, Львові та Харкові, забезпечення роботи мобільних клінік для безпритульних тварин, а також надання допомоги Центру реабілітації ведмедів у Національному природному парку «Синевир».

Зазначені проекти здійснюватимуться за сприяння Посольства Республіки Австрія в Україні.

Планується передати українській стороні проекти притулків для тварин, що вже функціонують у Європі, 4-6 мобільних клінік (вартість кожної складає близько 50 тис. євро), провести практикуми для українських ветеринарів з метою ознайомлення з новітніми методиками стерилізації та утримання тварин у притулках.

Цього року Мінекології України планує виділити 30 млн. гривень на будівництво притулків для тварин у кількох областях нашої держави.
Як зазначив після церемонії підписання вищезгаданих меморандумів Міністр екології та природних ресурсів України М.Злочевський, спільно з українськими та міжнародними зоозахисними організаціями проблему безпритульних тварин в Україні можна буде розв’язати за 3-4 роки.

Посольство України в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Банк Ватикану звинуватили у відмиванні грошей

Українку та її чоловіка італійця звинувачують у шахрайстві