in

Україна та Сан-Марино підписали угоду про співпрацю

   Сьогодні, 20 грудня Посол республіки Сан-Марино в Італії Даніела Ротондаро та Посол України в Італійській Республіці та Республіці Сан-Марино Георгій Чернявський, підписали угоду про співпрацю у галузі туризму. Церемонія відбулася в приміщенні посольства Сан-Марино у Римі.

Це – перша угода про співпрацю, укладена між двома країнами. Дипломатичні представники обох держав висловили надію, що вона покладе початок спільній роботі також в інших галузях. «Між нашими країнами давно закладено базу добрих відносин. Зокрема Сан-Марино підтримувало кандидата від України в ООН. Сподіваємося на розширення наших стосунків. Зокрема, на укладення угод про комерційні обміни та захист інвестицій; організації зустрічей та робочих поїздок підприємців обох країн, для визначення потенційних галузей співпраці» – зазначила пані Ротондаро.

«Сьогодні увінчалася успіхом кількарічна робота Посольства. Угоду було укладено із ініціативи України, її підписання перед початком Нового року можна інтерпретувати, як добрий знак розвитку майбутніх дипломатичних стосунків» – відзначив Посол України в Сан-Марино Георгій Чернявський.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Неаполі розпочала діяльність нова асоціація “Ucraina Onlus”

Українські іммігранти з усієї Італії здійснять паломництво до гробу св. апостола Павла