in

Українці в Італії сприятимуть організованому проведенню виборів

   Українці в Італії відгукнулися на заклик працювати волонтерами для забезпечення порядку на виборчих дільницях у Римі, мілані та Неаполі.

Понад 150 українців чергуватимуть у день виборів Президента, сприяючи тому, щоб волевиявлення пройшло організовано та у рамках італійського та українського законодавства.

Зокрема у Римі у неділю, 18 травня на дільниці відбулися збори, на яких завідуючим питаннями безпеки Посольства України в Італії та головою територіального відділку карабінерів було проведено інструктаж щодо безпеки та співпраці із офіційними італійськими представниками органів правопорядку, які в цей день чергуватимуть на дільниці.

Учасниками було обрано координаторів трьох груп.Волонтерами, що надаватимуть інформаційну підтримку, займатимуться видачею порядкового номера списках виборців та направлятимуть до столу, для отримання бюлетеня очолила Маріанна Сороневич. Волонтерами що працюватимуть безпосередньо під консульством – Юрій Янчишин, а патріотами, що зустрічатимуть виборців із інших міст та регіонів – Іван Вислоцький. Загальною координацією груп опікується Леся Семеняк.

Схожі збори та інструктаж пройшов і на інших дільницях.

Згуртовані дії громади стали можливі завдяки спільному бажанню бути корисними батьківщині та вселяє надію на подальшу злагоджену співпрацю.

До зустрічі на виборах.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

День матерів

ЄС наголошує на перевагах легального працевлаштування в італійському сільському господарстві