in

Українці зможуть отримувати електронні гроші з-за кордону

Національний банк надав право користувачам отримувати від нерезидентів електронні гроші з використанням міжнародних систем інтернет-розрахунків.

Національний банк надав право користувачам – фізичним особам отримувати від нерезидентів електронні гроші, випущені емітентом-нерезидентом, з використанням міжнародних систем інтернет-розрахунків, повідомляє Українська правда.

Про це йдеться у постанові НБУ № 65 від 10 лютого 2016 року, повідомляє прес-служба регулятора.

“Раніше Національним банком  були внесені зміни до Інструкції про порядок відкриття, використання і закриття рахунків у національній та іноземних валютах щодо розширення режиму функціонування рахунків фізичних осіб”, – йдеться у повідомленні.

Як наголошується, спрощений режим функціонування рахунків фізичних осіб дозволяє цим особам отримувати на поточний рахунок іноземну валюту, переказану із-за кордону,  в тому числі і в результаті погашення електронних грошей, випущених нерезидентом.

Крім цього, постановою № 65 спрощено процедуру узгодження правил використання електронних грошей для банків-членів/учасників внутрішньодержавних платіжних систем.

Постанова № 65 набирає чинності з 13 лютого 2016 року.

Ця стаття стала вам корисною? Поділіться нею у соціальних мережах

__________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійське взуття з …Івано-Франківської області. Тут італієць відкриває фабрику з його пошиття

Велопробіг “Українці в Європі” пройде через італійські міста. Зустрічайте!