in

У липні відбудеться виїзне консульське обслуговування у Катанії

Генеральне консульство України в Неаполі повідомляє про проведення виїзного консульського обслуговування у Катанії.

7 липня 2019 року (неділя) з 10.00 у м. Катанія за адресою: via Giaconia, 4 (tel 3497676128) представники ГКУ в Неаполі проведуть виїзне консульське обслуговування.

Представники ГКУ в Неаполі обслужать громадян із консульських, та питань голосування на виборах народних депутатів України:

ВИЇЗНЕ КОНСУЛЬСЬКЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ

Під час консульського обслуговування, за наявності відповідних документів у заявника, будуть вчинятися такі консульські дії:

1. Постановка на тимчасовий та постійний консульський облік.
2. Зняття з консульського обліку.
3. Витребування документів.
4. Вчинення нотаріальних дій (у т.ч. оформлення довіреностей, засвідчення справжності підпису особи на заяві тощо).
5. Видача довідок, передбачених законодавством України (nulla osta al matrimonio тощо).
6. Прийом документів для оформлення закордонного паспорта дітям до 12 років (особи після виповнення 12-річного віку подають документи виключно в ГКУ в Неаполі).
Перелік документів, які мають бути пред’явлені заявником для вчинення консулом згаданих консульських дій, можна ознайомитися на веб-сторінці Генерального консульства України в Неаполі, в рубриці «Консульські питання» і далі “Поширені питання / FAQ”;

Оплата за консульські послуги, які вчинятимуться під час виїзного консульського обслуговування, здійснюється виключно банківською карткою (картка-банкомат, кредитна, препагата) через наявний під час прийому термінал POS відповідно до існуючих тарифів (див. рубрику «Консульські питання» і далі «Тарифи консульського збору»).

ВИБОРИ НАРОДНИХ ДЕПУТАТІВ УКРАЇНИ

Під час виїзного консульського обслуговування надаватимуться консультації та сприяння у контексті голосування громадян України під час позачергових виборах народних депутатів України 21 липня 2019 року.

Громадяни України, які тимчасово перебувають або постійно проживають у Кампанії, Калабрії, Сицилії, Базилікаті та Пульї, матимуть можливість проголосувати під час позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року з 8 год по 20 год на закордонній виборчій дільниці №900033 за адресою Генерального консульства України в Неаполі (м.Неаполь, Діловий центр, вул.Дж.Порціо, 4-БЗ).

Просимо всіх бажаючих звертатися з питань виборів для отримання інформації та заповнення, у разі потреби, відповідних заяв.

ПОПЕРЕДНЬО просимо всіх завчасно перевірити Ваше включення до Державного реєстру виборців.

Для цього потрібно набрати у пошуковій мережі слова «Кабінет виборця», завітати на сайт «Державного реєстру виборців», заповнити анкету в рубриці он-лайн сервісу «Кабінет виборця» та надіслати відповідний запит; відповідь приходить оперативно.
У разі, якщо, наприклад, Ваша виборча адреса відмінна від закордонної виборчої дільниці № 900033, створеної при Генеральному консульстві України а Неаполі, Вам треба написати у присутності представника Генконсульства заяву про зміну виборчої адреси або стати на тимчасовий консульський облік.

З будь-яких питань щодо виборів та при написанні, у разі потреби, відповідних заяв, при собі необхідно мати:
• дійсний паспорт громадянина України для виїзду за кордон та
• наявні італійські документи (carta d’identità і permesso, або tessera sanitaria, документ ospitalità, контракт на роботу, житло тощо), що підтверджують адресу Вашого перебування/проживання в Італії.

У разі взяття на тимчасовий консульський облік осіб, які легально перебувають в Італії терміном понад 3 місяці та мають діючі carta d’identità і permesso, також необхідно мати 1 фото 3,5х4,5 см.

В разі потреби, додаткову інформацію можна отримати в ГКУ в Неаполі:
за номером телефону 081 787 54 33, а також за результатами запиту на електронну адресу gc_itn@mfa.gov.ua чи факс 081 605 78 67.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

У Неаполі відвяткували День вишиванки

У липні в Барі відбудеться виїзне консульське обслуговування