in

У Львові відкрили візовий центр Італії

   У Львові урочисто відкрили філіалу візового центру Посольства Республіки Італія в Україні. Візовий центр знаходиться на вулиці Шептицьких, 26.

«Це відкриття – наступний важливий крок у напрямку реалізації політики надання максимально ефективних послуг заявникам на візу шляхом відкриття філіалів VMS у регіонах України. З цієї точки зору Львів, здавна відоме своєю величною історією та традиційними тісними зв’язками з Італією, видається якнайвдалішим та найпрестижнішим містом для початку діяльності, спрямованої на наближення до зацікавленої громадськості та руху назустріч потребам українських громадян», – сказав генеральний директор ТОВ «Віза менеджмент сервіс Україна» Дженнаро Бертолі.

Відкриття філіалу візового центру Італії у Львові та згодом відкриття філіалів у Одесі та Донецьку вдалося реалізувати завдяки активній співпраці з «Правекс-Банком», банком групи «Інтеза Санпаоло», що входить до числа провідних банківських груп Єврозони і є лідером в Італії в усіх сферах бізнесу, та який підтримує реалізацію вищевказаного проекту.

Регіональна філія візового центру Італії VMSу Львові знаходиться у відділенні Правекс-Банку на вулиці Шептицьких, 26. Контактний телефон: +38 (032) 253-21-18.

Час роботи:
Прийом документів: Пн-Птн з 9.00 до 16.00 без перерви на обід
Видача документів: Пн-Птн з 9.00 до 17.00 без перерви на обід і без попереднього запису

Нагадаємо, що 4 березня міністр громадянства, імміграції та мультикультуралiзму Канади Джейсон Кеннi сказав, що цього року Канада вiдкриє два вiзовi центри в Українi – у Києвi та Львовi.

Додамо, що 27 травня  2011 року у Львові на вулиці Братів Міхновських, 1 відкрили візовий центр Федеративної Республіки Німеччини. Окрім цього, у Львові діє візовий центр Польщі.

http://zaxid.net/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

I media multiculturali in italia Le testate etniche e la voce delle comunità degli immigrati

У Львівській політехніці презентували проект «Українські дітки у світі читають «Кобзар» (Відео української школи в Римі)