in

Янукович призначив нового посла України в Італії

   Президент України Віктор Янукович підписав указ № 758/2012 “Про призначення Є.Перелигіна Надзвичайним і Повноважним Послом України в Італійській Республіці”, передає УНН з посиланням на прес-службу Глави держави.

“Призначити Перелигіна Євгена Юрійовича Надзвичайним і Повноважним Послом України в Італійській Республіці”, — йдеться у документі.

Разом з тим, Янукович підписав Указ № 757/2012 “Про звільнення Г.Чернявського з посад Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італійській Республіці, Постійного представника України при Продовольчій та сільськогосподарській організації (ФАО) Організації Об’єднаних Націй, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Сан-Марино та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Мальта”.

Звільнити Чернявського Георгія Володимировича з посади Надзвичайного і Повноважного Посла України в Італійській Республіці, а також з посад Постійного представника України при Продовольчій та сільськогосподарській організації (ФАО) Організації Об’єднаних Націй, Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Сан-Марино та Надзвичайного і Повноважного Посла України в Республіці Мальта за сумісництвом.

Президент України Віктор Янукович, 28 грудня 2012 року”, — йдеться в Указі.

Довідка. Євген Юрійович Перелигін

Дата народження:16 червня 1962 рік.
Громадянство: України
Освіта, спеціальність:вища повна‚ спеціаліст, Всеросійська академія зовнішньої торгівлі,
Місце роботи: Керівник Управління з питань європейської інтеграції Адміністрації Президента України

Євген Юрійович Перелигін народився 16.06.1962 року в м. Дніпродзержинськ Дніпропетровської області

Освіта вища повна‚ спеціаліст, Всеросійська академія зовнішньої торгівлі, 1994 р., міжнародні економічні відносини, економіст зі знанням іноземної мови; вища повна‚ спеціаліст, Київський державний педагогічний інститут іноземних мов, 1985 р., іноземні мови, вчитель іноземних мов (іспанської та англійської)

Володіння мовами: українською‚ російською‚ іспанською‚ англійською – вільно; французькою – читає і перекладає зі словником

http://www.unn.com.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Запрошуємо у Рим, на конференцію, присвячену Тарасу Шевченку

L’Ucraina celebra il giorno dell’unità nazionale