in

Яценюк запросив заробітчан повертатися в Україну – будувати країну разом

   Яценюк вважає що проблему еміграції розв’яжуть передбачені у новому законі про трудову міграцію лібералізація ринку праці та наявність умов для самозайнятості.

В Україні відсутній ринок праці, визнає прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк. “У нас немає правил ринку праці. Тому що ці правила були написані в 1971 році, коли був прийнятий трудовий кодекс. Трудовий кодекс внесений до парламенту. Лібералізація ринку праці. Створення умов для самозайнятості. І пакет соціального захисту для працівників”, – заявив прем’єр, повідомляє france.ua

“Це те, що сьогодні необхідно прийняти у Верховній Раді України.
Також ми подали до парламенту вперше закон про трудову міграцію. Ми легалізуємо трудових мігрантів, які працювали закордоном. Даємо їм соціальні гарантії та звертаємось до них: треба повертатись в Україну. Треба будувати країну разом”, – зазначив прем’єр.

Як повідомлялось, також прем’єр анонсував створення нового Нацагентства по зайнятості.

————————————-

Вам потрібна віза для в’їзду в Італію чи дозвіл на проживання в Італії? Не знаєте звідки почати і що для цього потрібно? Скористайтеся нашим безплатним сервісом он-лайн Migreat: еміграція в Італію або поставте запитання нашим фахівцям з еміграційних справ.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Засуджено італійського суддю, який кришував українських «бусників»

Романо Проді: “Ми не чекали що війна в Україні буде такою тяжкою і затяжною”