in

Іноземний бізнес та українські мігранти закликають ЄС підписати угоду про асоціацію

   Українці, які проживають за кордоном, а також представники іноземного бізнесу звертаються до ЄС з листами в підтримку підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС,  заявив директор Департаменту інформаційної політики МЗС України Євгеній Перебийніс, передає Укрінформ.

“Навколо ідеї підписання Угоди про асоціацію з ЄС консолідувалися не лише гілки влади в Україні, але і зарубіжні українці та іноземний бізнес”, – сказав він.

Перебийніс відзначив, що звернення вже були направлені українськими громадами Австрії, Греції, Данії, Іспанії, Італії, Литви, Польщі, Португалії, Словаччини, Словенії, Угорщини, США, Франції, Хорватії, Швеції. Цього року Всесвітній конгрес українців оприлюднив п’ять звернень на підтримку європейської інтеграції України, додав він.

Крім того, за словами дипломата, за євроінтеграцію України виступають бізнес-асоціації європейських країн, окремі компанії і їх об’єднання, які також направляють звернення в структури ЄС, очільникам держав, керівникам урядів і міністрам закордонних справ.

Джерело: Укрінформ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Понад 10% населення України становлять мігранти

“Перезавантаження” Ватикану: Тиха революція Папи Франциска