in

Італія вважає український ринок стабільним

   Італія вважає український ринок достатньо стабільним та привабливим для реалізації спільних проектів. Про це заявив радник МЗС Італії Вінченцо Ерколе Саладзар Сарсфіелд під час роуд-шоу Національних проектів України у Римі, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів України.

“Ми вдячні українським колегам за вибір саме Риму для проведення завершальної презентації в рамках європейської частини їхнього світового турне. Український ринок є достатньо стабільним з точки зору макроекономічних показників, і саме сьогоднішнє роуд-шоу стане значним поштовхом для збільшення товарообігу між країнами”, – зазначив радник МЗС Італії.

Президент Торгово-промислової палати Італії в Україні Мауріціо Карневале зі свого боку підкреслив, що, незважаючи на світову фінансову кризу, приватний сектор України динамічно розвивається. “Це думка італійського бізнесу”, – додав він.

У презентації українських інвестиційних проектів взяли участь представники понад 50-ти італійських підприємств і організацій, у тому числі національна енергетична компанія ENEL, Національна агенція з питань туризму Італії, фінансова компанія з підтримки італійського бізнесу за кордоном SIMEST, об’єднання ТПП Італії.

За даними Державної служби статистики України, на 1 липня 2012 року прямі іноземні інвестиції в Україну з Італії досягли 985 млн дол. США. Із початку року вони збільшилися на 11,3 млн дол. США. З 27 держав ЄС за обсягами інвестицій в українську економіку Італія посідає 8 місце.

Нагадаємо, роуд-шоу Держінвестпроекту проходитиме в 15-ти найбільших фінансових центрах Європи, Азії, Близького Сходу, Північної та Південної Америки. Розпочалося воно у Парижі 26 вересня ц.р.

За результатами світового роуд-шоу, проведеного торік, до Держінвестпроекту надійшло понад 150 пропозицій щодо партнерства в реалізації національних проектів. Зокрема, від компаній Invenergy, Samsung, Enagas, River Basin Energy Inc (енергетичні проекти), Greentech overseas development fund (будівництво сміттєпереробних заводів), Velti PLC (комунікації), кувейтської компанії National Cleaning Corporation (агропромисловість), WJ Holding (агропромисловий сектор), China Gezghouba Group Company (будівництво інфраструктурних проектів).

http://www.ukrinform.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Верховна Рада скасувала закон про наклеп

Пропаганда гомосексуалізму: а що це?