in

Цілодобова телефонна лінія «Пульс» працює для клієнтів і податкової, і митниці

alt  Задля створення сприятливих умов для провадження підприємницької та зовнішньоекономічної діяльності Міністерство доходів і зборів України запровадило єдиний антикорупційний сервіс для платників податків, зборів і митних платежів – «Пульс»

Представники бізнесу, зокрема й суб’єкти ЗЕД, можуть оперативно вирішити суперечливі питання, що виникають у сфері адміністрування податків і під час здійснення митного контролю й митного оформлення. Про це повідомляє відділ взаємодії із засобами масової інформації та громадськістю СДПІ по роботі з ВПП у м. Львові ДПС

Лінія Міндоходів працює за принципом call-back – податківці та митники не лише приймають звернення, а й повідомлять про підсумки перевірки та вжиті заходи. Номер цілодобової телефонної лінії: (044) 284-00-07.

Довідка. Антикорупційний сервіс «Пульс податкової» працює понад рік і дає змогу платнику податків повідомляти про неправомірні вчинки або бездіяльність співробітників податкової безпосередньо вищому керівництву служби. Міндоходів здійснило ребрендинг інтерактивного сервісу «Пульс податкової», який відтепер приймає звернення представників бізнесу не тільки з податкових, а й з митних питань.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Papa Francesco: un amico delle Chiese ucraine

Папа Римський Франциск офіційно зійшов на Святий престол