in

Албанська мафія експлуатувала українських повій у Турині

У перехоплений телефонний дзвінок: “Не хвилюйся, якщо вони негарні, ми їх намалюємо”, повідомляє La Stampa-Torino.

Українських дівчат змушували займатися вуличною проституцією і обслуговуванням клієнтів у квартирах у Турині. Розслідування карабінерів Mirafiori почалися влітку минулого року і завершилося викриттям банди, яка управляла мережею повій. Члени угрупування привозили жінок з України в Італію де більшість із них починала займатися проституцією. Організація збирала чималі прибутки роботи повій і навзамін забезпечувала жінкам  медичну допомогу і добровільне переривання вагітності. Також албанці надавали підтримку тим, що перебували під арештом, укладали фіктивні шлюби, щоб обійти обмеження законодавства про імміграцію.

Бухгалтерію банди було виявлено після затримки буса, яким в Албанію переправляли посилки із одягом. У пачках були заховані гроші, виручені від незаконної діяльності та блокноти із зазначеною виручкою кожної повії та витрати на її утримання.

Після підведення підсумків розслідування, на вимогу місцевого директорату по боротьбі з мафією, було видано ордери і заарештовано двох албанців (одному із них було уже видано заборону на проживання в місті Турин). Крім того було затримано, за підозрою у причетності до злочину одну українку. Всі суб’єкти вважаються відповідальним за експлуатацію і підбурювання до проституції.

_______________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Fiat потрапив у скандал після невдалих жартів про жінок

Що таке Клуб постійних пасажирів авіакомпанії і навіщо туди вступати