in

Батько загиблого в Неаполі Юрія Бусуйка: “Син врятував друзів ціною власного життя”

Батько загиблого в Неаполі Юрія Бусуйка спілкувався з сином менше, ніж за півгодини до його загибелі.

Про це батько Михайло Бусуйок розповів ТСН телефоном. Михайло розповів, що під час короткої розмови син був у доброму гуморі, закінчував свої справи і скоро повинен був прийти додому.

Однак через 15 або трохи більше хвилин в будинок українців прийшла сусідка разом з дівчиною, яка розповіла, що Юрія поранили, після чого його госпіталізували.

Медики зробили все можливе, щоб врятувати хлопця, однак рани виявилися смертельними. Михайло Бусуйок каже, що Неаполь – місто кримінальне і вбивства та інші злочини трапляються чи не щодня.

Правоохоронці ведуть розслідування та інформації про інцидент відомо мало. Як розповів батько Юрія Бусуйка, відомо, що нападник був з Польщі і нападав на інших людей.

“У нього був товариш-італієць українського походження і він зустрічався з дівчиною. Як повідомляють в газеті, з ними на вулиці ця сутичка і сталася, син йшов неподалік. Дівчина вирвалася від нападника, наздоганяє мого сина і благає про допомогу. Син повертається і захищає їх. І стався такий інцидент – його поранили в горло, в район серця, живіт”, – розповів Михайло Бусуйок.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

“Abbecedario ucraino”-uno sguardo attento sull’Ucraina contemporanea

Protestanti davanti all’ambasciata Russa a Roma: «Putin giù le mani dall’Ucraina»