in

Більшість українських туристів після ДТП в Італії повернулися додому

   За даними українського туроператора, частину туристичної групи, яка потрапила у ДТП 12 червня, вже евакуйовано з території Італії. Три громадянки України ще перебувають у лікарнях.

Про це повідомили у Департаменті інформаційної політики МЗС України.

“Громадянки України 1976, 1949 та 1956 р.н. зазнали більш серйозних поранень, але їх життю ніщо не загрожує. Вони перебувають у лікарнях міст Кремона і Брешія та отримують належне лікування за рахунок полісів, оформлених українською страховою компанією”, – йдеться у повідомленні.

Наразі туроператором у взаємодії із страховою компанією та їх партнерами в Італії вирішується питання перевезення постраждалих українок на батьківщину, постійно підтримується контакт як із ними на території Італії, так і з їхніми рідними в Україні.

Генеральне консульство України в Мілані підтримує постійний зв’язок із туроператором, питання повернення на батьківщину постраждалих громадян України знаходиться на особливому контролі Міністерства закордонних справ.

Як повідомлялося, 12 червня цього року о 16:30 за місцевим часом на 206 кілометрі автостради А21 між містами Кремона і Понтевеккйо-Робекко (Італія) відбулося зіткнення легковика, водій якого втратив керування, та автобуса, що перевозив туристичну групу з України. Восьмеро осіб включно з водієм легковика було госпіталізовано в медичні заклади міст Брешія, Кремона та Манербіо із травмами різного ступеню тяжкості.

http://www.ukrinform.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Три чверті співвітчизників ніколи не покидали меж батьківщини

Іспанія-Італія: в одній борговій зв’язці