in

Виявлено авто українців із обгорілим тілом у багажнику

Поблизу Бергамо, в багажнику спаленого авто яке належить укаїнцям, знайдено мертве тіло.

11 жовтня, у Альбіно, що у провінції Бергамо, виявлено обгоріле людське тіло у спаленій машині, повідомляє Valseriananews. Карабінери підозрюють що у справі замішана організована злочинність Східної Європи. Зараз шукають господаря автомобіля. Ним є сорокарічний громадянин України, в Італії працював муляром, раніше не судимий.

У неділю вранці, пожежники виїхали за викликом свідків гасити палаючий автомобіль. Ніхто не міг собі уявити, що в багажнику було сховано труп.

Місце злочину знаходиться на лівому березі річки Серіо біля залізничної станції, на вулиці Святішої Трійці. Це – нелюдна, глуха дорога.

Після спинення пожежі, на місце події викликали поліцію і судово-медичних експертів, які негайно почали розслідування. Було вилучено камери спостереження у прилеглих районах міста, на відео сподіваються знайти докази та обмежити час подій.

Згорілий автомобіль, зареєстрований на українську подружню пару, раніше не судимих, які багато років прописані  у Бергамо.

Особа людини в авто не встановлена. Вважають що туди її поклали уже мертвою. Слідчі покладають великі надії на аналіз ДНК. Тіло сильно обгоріло, в даний час неможливо встановити належить воно чоловіку чи жінці.

 

____________________________________________

 

ВАС ТАКОЖ МОЖЕ ЗАЦІКАВИТИ:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Знайдено таємні фото українського конкурента ”Grande fratello”

Моя адреса – десь там, але тільки б не тут. Погляд на заробітчан з України