in

В Неаполі розстріляли українця

24 грудня, саме на католицький Святвечір, на одному з різдвяних базарів у Неаполі вбили громадянина України, 52-річного Олександра Кебу, який іще 1999 року в’їхав на територію Італії за туристичною візою і залишився нелегально працювати.

В одному з найкримінальніших міст Європи — Неаполі — напередодні католицького Різдва невідомі зловмисники розстріляли просто неба українського громадянина.

 

Як повідомляють інформагенції, інцидент трапився на одному з різдвяних ринків, поблизу Центрального вокзалу. Напередодні 52-річний українець Олександр працював на ринку. Коли його товар зачепило авто, Кеба вирішив з’ясувати стосунки з водієм. Розпочалася бійка. Водій пообіцяв помститися. А через деякий час після цього інциденту українця вбили. В той день Кеба разом зі своєю дружиною перебував на базарі, невідомі злочинці під’їхали до пари на моторолері, вистрелили кілька разів у чоловіка з пістолета та втекли з місця події. Коли туди під’їхала швидка допомога, Олександр Кеба був уже мертвий.

Рівень злочинності в Неаполі останнім часом є однією з головних причин занепокоєння італійського уряду. Цієї осені був створений спеціальний комітет при МВС Італії, за діяльністю якого пильно слідкує президент Джорджо Наполітано, уродженець Неаполя.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Реалізуйте своє право голосу на виборах Президента України!

Українське Різдво в Італії