in

В Пістої заарештована українка, підозрювана у вбивстві власної дитини

Поліція італійського міста Пістоя заарештувала українку, Тетяну Г., яку підозрюють у вбивстві власної новонародженої дитини.

Про це у вівторок, 16 березня, повідомляє місцева газета Corriere della Sera.

За інформацією видання, 42-річна жінка, яка проживає в містечку Фюмальбо, провінція Модені, працює барменом в одному з барів міста Абетоне. Саме в цьому закладі і розігралася трагедія.

За словами українки, яка на допиті повністю визнала свою провину, їй стало погано і вийшла в приміщення роздягальні, де без сторонньої допомоги народила живого хлопчика вагою близько трьох кг.

Жінка задушила дитину, засунувши їй у рот носову хустину. Після цього, сховавши тіло дитини в сумку, вона попросила допомоги у співробітників бару, поскаржившись на кровотечу. На машині швидкої допомоги жінка разом із сумкою, яку вона не випускала з рук, була доставлена в приймальне відділення лікарні Абетоне, звідки була переведена в один з госпіталів міста Пістоя.

Пізніше в лікарні карабінери знайшли в сумці тіло дитини.

На допиті жінка пояснила свій вчинок страхом втратити роботу і документи на перебування в Італії.

Corriere della Sera відзначає, що Тетяна Г. перебуває в цій країні легально близько 10 років. Спочатку доглядала за хворим в провінції Модені, а протягом останніх років працювала барменом в містечку Абетоне.

Разом з жінкою проживає її старша дитина, яка ходить в італійську початкову школу.

Заарештовану громадянку України помістили у в’язницю Солліччяно міста Флоренції. Представники правоохоронних органів продовжують розслідувати справу.

 

За матерiалами: УНІАН

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Оксана Пахльовська – лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка 2010 року

“Субутекс” – новинка на українському наркоринку.