in

В усьому винне кохання…

Для втихомирення бійки у барі ‘’My caffè’’на вулиці Коррідоні вночі проти вівторка, 16 жовтня, знадобилося втручання карабінерів. Шістьох осіб (усі українці) заарештували зі звинуваченнями у злісному порушення порядку із застосуванням зброї. Руслан Слісаренко (36 років), Юрій Баран (33 роки), Ігор Пономар (31 рік), Інга Кислицька (30 років), Олександр Кислицький, та 24 річний Тарас Капко тепер матимуть проблеми.

Карабінери прибули за телефонним викликом, у якому було заявлено про бійку молодиків у барі. На місце події, військові стали свідками того, як четверо чоловіків із жорстокістю нападають на двох однолітків. Останні покликали на допомогу двох друзів.

Побачивши карабінерів, „бійці” розкинулися навтіки. Проте карабінери після короткої погоні затримати шістьох іноземців, іншим вдалося зникнути. У барі знайдено кухонний ніж, завдовжки 20 сантиметрів, який використовували під час бійки. Причиною непорозуміння гарячих хлопців виявилося завершення сентиментальних стосунків між Тарасом Капком та пані Кислицькою.

М.С., за публікаціями італійської преси

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

На прощу до святого Антонія у Падові

Козацькі харчі