in

В Італії обірвалося життя українки Людмили Токарчук із Неаполя

На превеликий жаль відійшла у вічність українка Людмила Токарчук, яка тривалий час проживала у Неаполі.

Жінка була співробітницею у компанії “Мальва”.

Пані Людмилу всі добре знали, як адміністратора одної з найбільших україномовних спільнот Facebook у Неаполі – “Неаполь онлайн”.

Сумна звістку повідомив син Людмили Павло Токарчук у групі “Неаполь онлайн”.

“Дорогі друзі та читачі, нажаль сталося велике горе. Сьогодні, після тяжкої хвороби, не стало чарівної, найдобрішої та накращої матері в світі, засновниці та власника нашої групи, моєї матері Людмили. Попрошу у Вас всіх помолитися за неї та за своїх рідних. Здоров‘ячка Вам та Вашим рідним. Велике всім дякую за підтримку.” – йдеться в дописі.

Деякі українці в Італії залишили коментарі на згадку спочилої: “Нам не вистачатиме мудрих порад Людмили: “Сьогодні відійшла у вічність чудова жінка, моя знайома та любляча мама Токарчук Людмила. Також хтось знав її як адміністратора групи “Неаполь онлайн”, або співробітницю” Мальви”.

Земля Вам пухом Людочка. Нам не вистачатиме ваших мудрих порад” – йдеться в дописі.


Funeralia
 – Міжнародні ритуальні послуги Олега Мілінського.Ритуальні послуги в Італії – перевезення тіл померлих земляків із будь-якого міста Італії в будь-яке місто України.
+39 331 109 41 68
+38 097 149 87 85
FUNERALIA.ORG

Ми хотіли б залишатися із вами у контакті. Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 8 Середній: 4.3]

Увага! До Різдва в Італії можливо вийде Декрет Флуссі

Зупинити насильство над жінками в Італії