in

Два українці загинули в автокатастрофі в Теано

Дорожньо-транспортна пригода із трагічним кінцем для двох українців сталася на півдні Італії. Водій та пасажир загинули на місці.

 

Дорожньо-транспортна пригода із трагічним кінцем для двох українців сталася на півдні Італії. Водій та пасажир загинули на місці.
13 березня, приблизно о 16.30 двоє українських заробітчан їхали на авто Volkswagen Polo. На частині дороги Теано-Роккамонфіна, що відзначається низкою крутих поворотів, водій втратив контроль над авто внаслідок чого воно двічі перекинулося, повідомляє газета Il Mattino.
Обоє українців не були пристебнуті ременями безпеки, вони померли на місці від черепно-мозкової травми та численних пошкоджень, що спотворили їх тіла.

На місце події негайно приїхала поліція та тимчасово заблокувала дорогу для зняття вимірів. Тіла було транспортовано в лікарню Святої Анни та Себастьяна у Казерті. Сьогодні поліцією будуть опрацьовуватися зняті технічні дані та фото для відтворення динаміки трагедії.
Жертвами дороги стали Василь Ж., 35 років, що постійно проживає у Теано, одружений, батько двох дітей, та його друг, у якого не було при собі документів. За попередніми даними його звати Руслан. Він приїхав в Теано не більше ніж тиждень тому, а його сім’я проживає у Санта Марія Капуа Ветере.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В італійських школах хочуть заборонити Божественну комедію

Кабмін вніс до ВР законопроект про біометричні паспорти, що засвідчують особу та надають право на виїзд за кордон