in

Двох українок звинувачують в убивстві в Одесі стоматолога з Роверето

Двох двоюрідних сестер з України звинувачують у вбивстві Франческо Бава. Одна із них бере всю провину на себе: «Я дав йому випити і заснув, я хотіла не вбити, а тільки пограбувати його…»

 

64-ри річного стоматолога з Роверето Франческо Бава знайшли вмираючим в готелі в Одесі. Десять днів з дня його смерті з’явилося признання однієї з двох підозрюваних, яких Бава запросив у свій готельний номер, після знайомства на одному з відомих пляжів міста.

Бава приїхав в Україну щоб купити стоматологічний матеріал для своєї професійної діяльності. Його знайшли агонізуючим в готельному номері 30 червня. Кардіологічний масаж не дав бажаного результату: за першою оцінкою патологоанатома чоловік помер від “зупинки кровообігу”.

Ця смерть одразу здалася підозрілою. Під час спроби вийти з готелю, поліція затримала двох жінок, двоюрідних сестер 20 і 34 років. В однієї із них знайдено крадені речі, що належали італійцю. Їм було пред’явлено звинувачення в убивстві, але вони заперечували, свою причетність до смерті Бава. Після допиту, 34-річна українка визнала свою вину.

Згідно реконструкції подій українських слідчих, жінки прийняли запрошення італійця в його готельний номер і принесли з собою потужний снодійне, з наміром приспати і пограбувати його. Надмірна доза зілля, нетолерантність італійця до лікарського засобу розведеного в напої, або ж раптова реакція, призвела до зупинки серця.

У відеозверненні, розміщеному на сайті Corriere делла Сера, глава Одеської поліції заявляє, що “Жінки пограбували іноземця з використанням медичного препарату, схожого на клонидин. Чоловік помер через передозування”.
Поліція Одеси розслідує причетність жінок до аналогічних випадків у яких чоловіків присипали за допомогою снодійного та грабували.

Одна із обвинувачуваних зізналася: “Я дала йому випити і він заснув. Після цього я почала шукати гроші, коштовності, і все, що у нього було. Після того, як розбудила мою сестру і віддала їй її частину”. Жінка стверджує що награбоване вона сховала у своєму бюстгальтері, її сестра весь цей час спала, вона зробила все сама. Далі жінки намагалися вийти із готелю, але поліція їх затримала.

Жінки заволоділи готівкою в еквіваленті близько 700 євро, ювелірними виробами та мобільним телефоном, що належить Франческо Бава. Вони приїхали в Одесу на літній період із маленького села з метою заробітку. За звинуваченням у вбивстві ризикують 10-ма роками позбавлення свободи.

Тіло італійця буде експатрійоване на батьківщину.
________________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Податок, сплачений за отримання/продовження дозволу на проживання в Італії буде повернено

Факти і стереотипи безвізового режиму “БР допоможе влаштуватись на роботу”