in

Заарештовано двох українців, які мало не убили безхатченка у Мілані

   Двоє братів жорстоко побили 52-річного італійця без визначеного місця проживання.

52-річного Паоло Сапоріто, без визначеного місця проживання, було побито і пограбовано на 50 євро у Мілані, поблизу Порта Романа, повідомляє Corriere della Sera.

Чоловіка доставили в лікарню Сан-Паоло з важкими травмами внутрішніх органів і ввели в фармакологічну кому.

Перед тим як втратити свідомість, постраждалий описав своїх агресорів: дуже високі (метр дев’яносто) і дуже міцні. Опису відповідають двоє українців, зведених братів, яких підозрюють у побитті бездомного. Поліція упізнала їх завдяки запису камер безпеки і свідченням свідка побиття.

Агресорами виявилися Денис С, 29 років та Сергій П, 21 рік – двоє українців, братів по матері, які живуть на вулиці Бономеллі. Обидва не мають дозволу на проживання в Італії, спортсмени, відвідують тренажерні зали.
Хлопці уже мали проблеми із законом. Денис за фальсифікацію, Сергій –за розбій і нанесення тілесних пошкоджень, вчинені в період між 2014 і 2015 роками. Звинувачувані кажуть що чоловік намагався украсти у них сумку.

Хлопців звинувачують у грабежі і спробі вбивства. Справою займаються прокурор Антоніо Пасторе і суддя  для попередніх розслідувань Елізабетта Мейєр.

М.С.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Кабмін встановив правила збору грошей для армії

У Горгонзолі пройде етнічний фестиваль (АНОНС)