in

Загиблі в Угоршині заробітчани їхали на Батьківщину із Бергамо

   В неділю 8 липня, близько 5 ранку, в Угорщині мікроавтобус з українськими номерними знаками потрапив в аварію на автомагістралі М3, в результаті чого загинули два пасажири, ще троє травмовані.

За уточненою інформацією генконсульства України в Ніредьгазі (Угорщина), всі п’ять осіб, що знаходилися в мікроавтобусі, який потрапив у ДТП на 123-му км від Будапешта – українці, які прямували з Італії на батьківщину.

«У мікроавтобусі знаходилися п’ять громадян України, які прямували з Італії (Бергамо) в Україну. У всіх був дозвіл на проживання в Італії», – йдеться в повідомленні департаменту інформаційної політики МЗС України, поширеному в суботу.

Як повідомлялося, двоє громадян України загинули на місці ДТП. Ще троє українців госпіталізовані в лікарню міста Мішкольц.

«З двох пасажирів, які вижили, одна громадянка України отримала переломи і черепно-мозкову травму, проте знаходиться при повній свідомості, може розмовляти, загрози її життю немає. Інший пасажир перебуває у реанімаційному відділенні, його стан оцінюється як стабільно важкий», – підкреслюється в повідомленні.

Водій мікроавтобуса отримав незначні травми.

МЗС і генконсульство України в Ніредьгазі встановлюють контакти з родичами загиблих і постраждалих українців, також проводиться спільна з угорськими правоохоронними органами робота з остаточного встановлення обставин ДТП.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Безкоштовна телефонна лінія в усіх питаннях імміграції

В Колумбії затримали найнебезпечнішого мафіозі Італії