in

Заробітчанин із Закарпаття забув зароблене у кафе

Мешканець Закарпаття, який впродовж чотирьох місяців заробляв у столиці гроші на власний будинок, зупинився у придорожньому кафе у Рівненському районі повечеряти і… забув барсетку, де були зароблені гроші.

Про це 6 жовтня повідомили у секторі зв’язків із громадськістю УМВС України в Рівненській області.

Уже дорогою чоловік згадав про барсетку. Повернувся назад і побачив, що згуба є, але більше половини грошей немає. Тож довелося викликати міліцію.

“Правоохоронці, які прибули на місце події, встановили, що з барсетки було викрадено 39 тисяч гривень та 400 доларів США. Крадієм виявився 26-річний мешканець Здолбунівського району Руслан. Того дня хлопець разом з товаришем заїхав у кафе відпочити. Помітивши, що на стільці без нагляду лежить барсетка, чоловік забрав її. Товариш, якому Руслан показав знахідку, порадив її не зачіпати та повернути на місце. Коли друг пішов робити замовлення, охочий до легкої наживи так і зробив, – повернув барсетку. От тільки грошей там вже було значно менше”, – прокоментував начальник Рівненського РВ УМВС підполковник міліції Руслан Мельник.

Наразі вся викрадена сума повернута власникові. За фактом крадіжки чужого майна порушено кримінальну справу за частиною 1 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк до трьох років.

ЗІК

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Інтерв’ю з пані Тетяною Іжевською про акцію “Українське Різдво у Ватикані”

Вірші до св. Миколая Оксани Дашкевич-Никифорук