in

Зарізану в Італії українку називають повією та підозрюють її сутенера

   Вбивця, який пошматував дівчину, залишив ніж в її тілі.У вбивстві українки в Італії підозрюють її сутенера або клієнта

Молоду українку, яку зарізали в Італії, знайшли у містечку Поджомаріно, неподалік від Неаполя, на вулиці Сандро Пертіні – це досить ізольована територія, зазвичай відвідувана повіями та їхніми клієнтами.

Про це повідомив командир головного слідчого відділення карабінерів містечка Торре Аннунціата (де розслідують цю справу) майор Алессандро Амадей. Тіло дівчини помітив випадковий автомобіліст, який зателефонував до швидкої допомоги.

Як повідомлялося, молоду українку було вбито кухонним ножем. Вбивця наніс п’ять ударів – один в живіт і чотири в спину. Ніж залишив у її тілі. Також вбивця забрав із собою сумку жертви.

Даний випадок розглядається як злочин, пов’язаний виключно з середовищем проституції. Карабінери не виключають, що вбивцею міг бути один з клієнтів чи навіть сутенер дівчини. Слідчі сподіваються, що більше світла на цю справу проллє розтин.

Водночас в українському МЗС поки не коментують, з якою метою українка перебувала в Італії. Головне, кажуть у відомстві, повернення тіла на батьківщину. Скільки часу це займе, поки що невідомо. Проте чиновники впевнені, що всі витрати візьме на себе італійська страхова компанія. У загиблої був дійсний страховий поліс. “Я думаю, що тут питання швидше днів, ніж місяців”, – повідомив заступник речника МЗС Василь Зварич.

http://tsn.ua

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Україна. Країна весіль та сексуального туризму. Перша частина (ВІДЕО)

Гуртом збережемо українську мову за кордоном!