in

З Італії екстрадували українця, якого розшукував Інтерпол

У Вінницькій області співробітники українського бюро Інтерполу спільно з працівниками регіональної прокуратури розшукали та здійснили екстрадицію вінничанина, який 3 роки переховувався від слідства в Італії.

Як повідомили у Вінницькому обласному управлінні МВС у Вінницькій області, в жовтні 2008 року двоє молодиків, перебуваючи під впливом алкоголю, з хуліганських спонукань завдали тяжкі тілесні ушкодження вінничанину.

“За даним фактом було порушено кримінальну справу за ч. 2. Ст. 296 КК України (хуліганство), яка передбачає позбавлення волі терміном до 4 років”, – зазначають у МВС.

Згідно з повідомленням, після висунення звинувачення, один з молодих людей, залишив місце свого проживання і зник у невідомому напрямку.

“Після цього хлопець був оголошений у розшук, а згодом – у міжнародний розшук”, – повідомляють правоохоронці.

Зазначається, що в 2010 році в італійському місті Мілан розшукуваний був затриманий. Там він працював на фірмі, яка займалася організацією виставок.

“Минулого тижня затриманий був екстрадований в Україну. Зараз він перебуває у вінницькому ізоляторі тимчасового утримання звідки його відправлять у місця позбавлення волі для відбування покарання”, – додають в МВС

У січні 2010 року на територію України з Іспанського острова Канари екстрадували громадянина України Олега Єремєєва, обвинуваченого у вбивстві заступника голови Ради міністрів АР Крим Олександра Сафонцева в 1998 році. Зловмисник був затриманий у вересні 2009 року в Іспанії місцевою поліцією.

 

 

За матерiалами:
Корреспондент.net

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Міка Н’ютон купила голосування на Євробаченні? (ВІДЕО)

Внутрішні паспорти українців замінять «ксівами»?