in

Колеса, нашпиговані цигарками

На міжнародному пункті пропуску через українсько-польський кордон «Краковець» прикордонники припинили дві рекордні за останні місяці спроби контрабанди цигарок.

У напівпричепі однієї з фур вони знайшли 21 тисячу пачок цигарок LM вартістю 161 тис. гривень, які намагалися вивезти за кордон.

Наступного дня, розповіли у прес-службі Західного регіонального управління Держприкордонслужби України, на «Краковці» прикордонники вивели із загального потоку вантажівок фуру, якою везли за кордон колеса для важкої техніки. У боксі поглибленого огляду з’ясувалося, що шини нашпиговані 13 900 пачками цигарок LM без акцизних марок. І цигарки, і вантажівку, якою намагалися провезти тютюнову контрабанду, вилучили.

А тим часом…

Цими днями «пішли на рекорд» й нелегальні мігранти. Протягом однієї ночі закарпатські прикордонники затримали 14 громадян Сомалі та трьох громадян Грузії, які намагалися нелегально потрапити на Захід. Сомалійців затримали у Перечинському районі, на кордоні зі Словаччиною, а грузинів — у Мукачівському районі на кордоні з Угорщиною. Викрити порушників у темряві прикордонникам вдалося завдяки сучасній техніці – тепловізорам.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Крадених автомобілів через кордон не переженуть

Прикордонний синдром