in

Літній італієць вдічі вистрілив у свою доглядальницю і застрелився

Трагедія сталася в Albenga (Savona in Liguria). Жінку чудом врятував корсет для підтримки спини.

78-річний Сальваторе Соррентіно, якого лікували від інсульту, був переконаний, що його доглядальниця намагалася отруїти його. Він спробував її вбити, двічі вистріливши у неї. Проте жінку дивом врятував корсет для спини, не дійшовши до шкіри, інша куля поранила їй зап’ястя.

Про це повідомляє італійське видання fanpage.it.

Перша версія слідства: Соррентіно через наслідки синдрому переслідування хотів вчинити самогубство, а 46-річна росіянка Єлєна втрутилась, не дозволивши йому це зробити. В результаті чого чоловік намагався вбити її.

Друга версія слідства (те, що випливає з історії, яку місцевим ЗМІ дала сусідка Соррентіно, яка допомогла Єлєні): Тераса жінки межує з квартирою, де сталася трагедія. “Це було лише о 8.30, я щойно прокинулася, коли почула постріли та крики. Єлєні благала про допомогу. Я визирнула на балкон і зрозуміла, що на терасі поруч із моєю відбувається трагедія», – розповіла жінка IVG.it.

“На щастя, наші дві тераси пов’язані між собою, розділеними лише перилами, над якими жінка піднялася і таким чином дійшла до моєї квартири”. «Вона була схвильована, зблідла і перелякана. Жінка розповіла, що вона як звичайно прокинулася, прийшла на кухню і запропонувала Соррентіно разом піти на ринок. У той момент у нього різко змінився настрій і він суворо звернувся до неї, звинувачуючи її в чомусь”.

Тоді чоловік взяв зброю та поранив жінку перед тим, як обірвати власне життя: “Єлєну від кулі врятував її корсет для спини, всередині якого куля зупинилася, а інша куля поранила їй зап’ястя”.

Жінка була в шоковому стані. Її доставили  у відділення невідкладної допомоги Santa Corona.

Після огляду, лікарі підтвердили, що небезпеки для життя немає.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per МАМА ПОМЕРЛА

Соціальні служби Італії відібрали у матері сина, для ”замовного” переусиновлення

Українка отримала нагороду фешен блогер року в Мілані (Відео)