in

Митники вилучили контрабандні двигуни для посудомийок

Пасажир мікроавтобуса намагався завезти через митний пост «Тиса» Чопської митниці 200 не задекларованих двигунів для посудомийок. Громадянин України повертався додому з Італії у мікроавтобусі в якості пасажира. Перед проходженням митного огляду та контролю на митному посту «Тиса» Чопської митниці він надав до митного оформлення ручної поклажі декларацію, в якій вказав невелику суму у валюті та особисті речі.

Коли митники почали здійснювати митний контроль речей, що переміщувалися у багажному відділенні мікроавтобуса, виявили в дорожніх сумках не вказані в митній декларації та не заявлені при усному опитуванні картонні коробки. Вміст десяти коробок виявився далеким від задекларованого. Під виглядом особистих речей наш співвітчизник намагався незаконно ввезти до України 200 електричних двигунів до посудомийних машин італійського виробництва. Загальна вартість не задекларованого краму склала 83 780 гривень.

Оскільки громадянин не заявив за встановленою формою точних відомостей щодо переміщуваних ним через митний кордон України товарів, відповідно до статті 340 Митного Кодексу України митники склали протокол про порушення митних правил. Не задекларований товар вилучено до рішення суду.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

На західному кордоні затримали 36 порушників

У Колізеї показали конфісковані старожитності на суму майже в 20 млн доларівУ Колізеї показали конфісковані старожитності на суму майже в 20 млн доларів