in

Мостиські прикордонники просять повідомляти про незаконні польоти дельтапланів

   Прикордонники Мостиського загону фіксували спроби незаконних польотів із використанням малих літальних апаратів на українсько-польській ділянці кордону, ймовірно, з метою контрабанди, повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Прикордонники нагадують, що польоти в межах контрольованих прикордонних районів здійснюється лише після узгодження з органом охорони державного кордону, інформування відповідних підрозділів Держприкордонслужби у зоні відповідальності яких проводиться така діяльність та з дозволу відповідних підрозділів Авіаційної служби України, на зареєстрованих літальних апаратах у порядку визначеним законодавством.

За порушення правил міжнародних польотів, організацію незаконного переправлення осіб через державний кордон, контрабандну діяльність громадяни можуть нести і кримінальну відповідальність.

«Звертаємось до мешканців прикордоння не спокушатись легким заробітком, а навпаки сприяти прикордонникам у справі охорони державного кордону, захисту інтересів країни її національної безпеки. Пам’ятайте – порушниками  можуть виявитися далеко не прості нелегальні мігранти чи контрабандисти, а й злочинні та терористичні елементи», – наголосили вартові кордону.

Будь-яку інформацію щодо організації переправки осіб через кордон, контрабанди тютюнових виробів, наявності та використання літальних апаратів в прикордонні можна повідомити за телефонами: (03234)-4-13-02,  (044)-321-39-80 (по тарифу мережі «Київстар»)

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Автомобільні закони 2015

Більшість європейців підтримує запровадження квот для мігрантів