in

Мілан. Бив дружину та викидав меблі з вікна

   На очах двох дітей, п’яний глава української сім’ї знущався над дружиною. Під час арешту  чоловік поранив двох агентів поліції, які були вимушені звернутися за допомогою в лікарню

Віталій Т., 45 років, п’яний майже до втрати свідомості, побив свою 31 річну дружину після гострої сварки у квартирі на вулиці Соломон у Мілані. Рятуючись від агресора, із закривавленим обличчям, жінка вискочила із помешкання. Дебошир замкнув двері та почав трощити все що попадало під руку. Частини комп’ютера, лампи та інші речі полетіли із вікна – усе це на очах двох дітей подружжя віком від 3 до 4 років.

Непокоячись за дітей українка викликала поліцію.

Поліцейські зламали двері, пересвідчившись що діти живі і здорові, вони намагалися зупинила українця, та той захищався образами та стусанами. Уже після арешту, у машині поліції, Віталію вдалося звільнитися від ременя безпеки, пошкодити салон авто та продовжував бити представників правопорядку.

Дружина засвідчила що не вперше є жертвою домашнього насилля, кілька тижнів тому вона подала про це заяву у поліцію, та пізніше забрала її “через страх”.

Проти чоловіка висунуто звинувачення в тілесних пошкодженнях, опорі поліції, а також погрозах, метанні небезпечних об’єктів і пошкодження майна.

Маріанна Сороневич

Читайте також

Переслідування та насильство над жінками карається законом

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Вітер перемін мандрівного бандуриста Василя Моргоча

“Наші” – випуск присвячений українцям в Італії (Частина 1)