in

На Буковині викрадені автомобільні номери продають за кордон

   Минулого року на території Чернівецької області було здійснено 247 крадіжок номерних знаків автомобілів. Більшість із них правоохоронці розкрили, затримавши, зокрема, і двох громадян, які викрали 90 номерів. Інформує видання “Молодий буковинець”.

З початку 2012 року у Чернівцях вже викрадено 63 номерних знаків.

Свіжа «серійна» крадіжка трапилась нещодавно біля одного з будинків по вулиці Кармелюка, де з автомобілів одночасно було знято 7 номерних знаків.

Коментуючи подію начальник УМВС України в Чернівецькій області генерал-майор міліції Микола Харабара зазначив, що цей факт є продовженням минулорічного сценарію: “Номери викрадалися і везли їх на територію Італії, Іспанії, Польщі. Продавали нашим заробітчанам, і ті вже далі чіпляли їх на автомобілі, щоб не реєструвати транспортний засіб. Підробляли техпаспорти, і так користувалися авто”.

Оперативно-слідча група встановлює осіб, які скоїли злочин. Тим часом керівник обласного міліцейського відомства переконаний в тому, що ситуація змінилась не на користь злодіїв.

«Наша область обладнана постами, і тепер вже будь-який номер при виїзді з області фіксується. Так що виїхати звідси не зможуть на крадених номерах”,— зазначає Микола Харабара.

http://www.expres.ua/

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійський політик: ЄС має частково бойкотувати Євро-2012 через Тимошенко

Як святкували Пасху у Флоренції