in

П’яний українець спровокував ДТП і втік з місця події

Поблизу Імоли, нетверезий водій автівки став причиною дорожно-транспортної пригоди.

 

Поліція оперативно-мобільного загону Сан-Лазаро, у співпраці із муніципальною та поліцією оперативного загону Імоли, заарештували 41-річного українця, який живе в Дозза, за погрози, насильство і опору посадовим особам.

О 20 годині 15 жовтня, бригадир карабінерів із Сан-Лазаро випадково проїжджав за кермом власного автомобіля по вулиці Поненте у Болонії. Він звернув увагу на чоловіка, що просив про допомогу. Його автомобіль стояв посеред проїжджої частини у результаті дорожньо-транспортної пригоди.

ДТП спровокував невідомий, який не зупинившись поїхав у напрямку Імоли.
Карабінер повідомив про подію на телефон довіри 112 і, не чекаючи підкріплення, почав  гонитву за дорожнім піратом та зупинив його.
 
Він наказав водію вийти з машини. Той, бурмочучи безглузді слова і не узгоджено жестикулюючи, відкрив двері і поводив себе агресивно.

П’яний автомобіліст виявився 41-річним українцем. Аналіз крові, проведений у відділку швидкої допомоги Імоли, показав вміст алкоголю в крові 3,17 г / л. В той час, як норма, яка дозволяє водіння авто в Італії, дорівнює 0,5 г/л.

Чоловіка заарештували за погрози і опір поліції. Він також понесе відповідальність за ненадання допомоги постраждалим на дорозі та водіння під впливом алкоголю. 

 

_________________________________________________________

ІНШІ СТАТТІ, ЯКІ МОЖУТЬВАС ЗАЦІКАВИТИ:

 

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці намагалися перевезти через кордон ”круті” автівки, які розшукає поліція в Європі

Програма”Report” з RAI-3 провела аукціон на підтримку сім’ї Анатолія Короля