in

Підробиці убивства українського далекобійника в Італії

Далекобійник із Литви – головний підозрюваний у справі вбивствa водія вантажівки з України, знайденого мертвим на стоянці сервісного центру «Автогриль».

 


Тіло жертви було знайдено в калюжі крові перед його ТIРом, на парковці придорожного сервісного центру на автостраді у Фіоренцуола, що у провінції П’яченца (Італія). Винним у скоєнні злочину вважають 58 річного далекобійника з Литви.

Литовець втекти із парковки не намагався: поліція знайшла його в салоні своєї вантажівки. Підозрюваного було доставлено в поліцейську дільницю і допитано.

Під час обшуку в кабіні ТИРу підозрюваного, припаркованого недалеко від місця злочину, знайшли ніж, що може бути знаряддям вбивства. Зараз тривають дослідження судово-медичної експертизи, у пошуках слідів крові на ножі. Щоб видалити доказина підозрюваний намагався витерти лезо чистою ганчіркою.

 

Поліція зняла відбитки його пальців та черевиків, які будуть порівнюватися із слідами, виявленими поблизу тіла жертви.

Потерпілий помер від єдиного удару ножем у груди. Лезо дійшло до серця чоловіка і вбило його миттєво.

Мотиви злочину залишаються невідомі: схоже що двоє чоловіків знайомі не були, а їх сварка зав’язалася раптово, проте слідчі не виключають спробу грабежу, що закінчилася трагедією.

__________________________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Десять порад для подорожей з дітьми

У Мілані затримано доглядальницю з України із підробленим паспортом