in ,

Під стіни вілли Авакова в Італії принесли шини та розфарбували паркан

“Тут мешкає корупціонер”: Протестувальники вимагали розслідувати справи про вбивства активістів.

Під стіни вілли в Італії, що належить міністру МВС Арсену Авакову, у середу, 6 лютого, активісти принесли шини та розфарбували паркан.

Про це повідомили у спільноті “Речовий доказ”.

Зазначається, що протестувальники вимагали розслідувати вбивства українських активістів, зокрема, Катерини Гандзюк.

Також активісти принесли банери з написами: “Тут мешкає корумпований голова МВС України, який відмовляє в правосудді активістам та журналістам? що були вбиті або стали жертвами атак і переслідувань”.

На паркан розкішного маєтку, що належить Арсену Авакову, нанесли прізвища та дати народження і смерті Катерини Гандзюк, Олександра Музичка, Павла Шеремета та Ірини Ноздровської. Саме за час каденції Арсена Авакова вбили цих людей.

“Також нагадали міністру про те, що завдяки свавіллю та умисній бездіяльності системи Нацполіції в Україні проти громадських активістів розгорнувся справжній терор. При цьому поліцейські відверто саботують розслідування та не карають замовників нападів, а сам міністр внутрішніх справ узагалі не коментує постійне переслідування активістів. Попри проведені десятки акцій протесту, Аваков так і не поніс жодної відповідальності за свою злочинну діяльність. Але ми не забудемо про це. І не зупинимось, поки винні у вбивствах та побиттях активістів не будуть покарані”, — йдеться у повідомленні.

Як писав “Вголос”, проект “Наші гроші” у 2018 році виявив, що Аваков ще у 2017 році купив віллу на узбережжі Середземного моря в Італії. Google Maps показує там будинок із басейном. Приблизна вартість нерухомості, як показує калькулятор на сайті avvocatoandreani.it, становить близько 774 тис. євро.

Нагадаємо, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков у грудні 2018 року отримав понад 107 тисяч гривень зарплати.

Раніше активісти влаштували автопробіг до будинку міністра.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Risultati immagini per moto rubate ucraina

Смертельна аварія в Італії: на мотоциклі розбився бізнесмен з України

Італія екстрадувала до України підозрюваного у вбивстві родича кримінального авторитета