in

Рекет на Тернопіллі: з водіїв бусів вимагали данину за поїздки за кордон

На Тернопільщині затримали громадянина, що вимагав від перевізника по 150 євро за безперешкодне міжнародне автоперевезення

Про це інформує прес-служба прокуратури Тернопільської області.

“Прокуратурою Тернопільської області спільно із працівниками СБУ та поліції затримано уродженця Львівської області, що вимагав по 150 євро у перевізника з кожної поїздки за кордон”. – йдеться у повідомленні.

Читайте також: В ІТАЛІЇ ВИЛУЧИЛИ ПАРТІЮ НАРКОТИКІВ “ІД” НА МІЛЬЯРД ЄВРО

За версією слідства зловмисник, разом із іншими особами, при особистих зустрічах поблизу заправки вимагав у тернополянина систематичної передачі грошей.

Одна поїздка буса з людьми коштувала для потерпілого 150 євро. За ці кошти рекетир пообіцяв безперешкодне та безпечне здійснення міжнародних автоперевезень. У разі несплати коштів, погрожував знищенням майна.

Особу затримано в порядку ст. 208 КПК України. Готується повідомлення про підозру за ч.2 ст.189 КК України, (вимога передачі чужого майна з погрозою пошкодження чи знищення майна потерпілого, вчинене за попередньою змовою групою осіб).

Читайте також: ПРАВИЛА ПЕРЕТИНУ КОРДОНУ З ЄВРОСОЮЗОМ З 1 ЛИПНЯ: ВАЖЛИВІ ЗМІНИ, ПРО ЯКІ ТРЕБА ЗНАТИ

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу. Встановлюються інші фігуранти кримінального провадження. Триває досудове розслідування.

Запрошуємо приєднатися до групи  у Facebook Українська газета – видання для українців в Італії

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

В Італії вилучили партію наркотиків “ІД” на мільярд євро

Усі кримінальні справи Порошенка. Коротко про найголовніше