in

Туристку з України пограбували в придорожньому ресторані в Ареццо

Неприємна пригода закінчилася щасливо.

У туристки з України, що подорожувала Італією, вкрали сумку з 800 євро, яку вона забула у туалеті придорожнього ресторану «Автогриль».

Жінка їхала у Рим, де хотіла провести відпустку і зупинилася у сервісному центрі автостради А1 Badia al Pino. Вона зайшла в туалет, після чого повернулася в машину, припарковану у дворі. Відкривщи двері, жінка зрозуміла, що забула свій рюкзак. Одразу повернувшись назад, вона не знайшла свого заплічника.

Туристка не володіла італійською мовою, проте зуміла пояснити те що сталося, звернувшись за допомогою до менеджера станції технічного обслуговування. На місце події прибула машина дорожної поліції.

Агенти переглянули відеозапис камери спостереження. Винною виявилася прибиральниця, вихідка із Марокко, яка на той час уже залишила роботу, бо її зміна закінчилася. Поліцейські затримали жінку на залізничному вокзалі. Вона віддала усю украдену суму, а рюкзак було знайдено в її робочій шафці.

Коли поліцейські повертали речі, українка не повірила своїм очам. Перш ніж піти, зізналася поліції, що в неї почало складатися погане враження про Італію Та після того, які неприємна пригода закінчилася щасливо, і вона передумала переривати відпустку.“Italian police is wonderful”, (італійська поліція є чудовою) сказала вона агентам на прощання.

________________________________

Більше новин:

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італійці в Україні святкували Незалежність рекордом випікання піци

Річниця смерті Анатолія Короля – українського героя в Італії