in

Тіло Галини Доцяк, 54-річної вихідки із Івано-Франківська було виявлено у провінції Авелліно

Вона пропала безвісти ще 16-го травня. У вбивстві української доглядальниці підозрюють італійця, що мав із нею любовний зв’язок.

Тіло Галини Доцяк було знайдено 5 червня в лісі комуни Серіно, провінції Авелліно (Італія). Українка працювала доглядальницею у Авелліно на вулиці Отранто у літнього 70-річного італійця, що повідомив про її зникнення.

Над тілом було проведено 11 годинну автопсію, що виявила сліди насильницької смерті. Вона наступила від ударів тяжким предметом, можливо металевим. Встановлено, що час смерті українки настав за 2-3 дні перед надходженням заяви про її зникнення.

Єдиним підозрюваним у вбивстві жінки є 65-річний пенсіонер, житель міста Селін, проте карабінери не володіють достатніми доказами для для його арешту. Стало відомо, що італієць мав із Галиною любовний зв’язок. Одружений, батько двох дітей, підозрюваний відкидає звинувачення щодо причетності до вбивства, відмовляється від наявності близьких стосунків із загиблою, заявляючи що веде традиційний сімейний стиль життя.

За свідченнями двох подруг Галини її стосунки із італійцем були неспокійними. Вони розповідають про сварки, побої, погрози, та страх який переслідував жінку останнім часом, через що вона хотіла порвати із італійцем.

Залишається невизначеним точне місце злочину. Аналіз авто підозрюваного та місця поховання ускладнює дощ останніх днів. Слідчі перевіряють рух сигналу мобільного телефону українки та розкладку останніх її дзвінків. Та передусім, карабінерів цікавить день у який телефоном перестали користуватися.

Посольство України в Італії зв’язалося із дітьми загиблої, для переправлення тіла на батьківщину.

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Італія відмовиться від відновлення АЕС

У Росії на зміну даішникам прийде ПІДР