in

Українець, без сталого місця проживання став жертвою наркоторгівців

Джона, провінція Мілан. Його знайшли уранці, 4 травня, на лавці парку на вулиці Тревізо. У кишені була лише медична картка, яка свідчила про тяжку форму гепатичного цирозу.

Можливо, саме цей документ збив слідчих зі сліду. Вони спочатку подумали, що чоловік пішов з життя у природній спосіб. Проте оглянувши волосся Івана Ч., 48-річного українця, що, зазвичай, жив на паркових лавках, зауважили глибокі травми та пошкодження черепа. Автопсія підтвердила: чоловік помер від побиття.

Правоохоронці вже вийшли на слід убивць. Вважають, що бездомного відправили на той світ, бо він забагато бачив.

Уночі проти четвертого травня до поліції надійшла заява про сварку у місці, де зустрічаються наркомани та розповсюджувачі «зілля». Сюди ж сходилося багато бездомних, серед яких був Іван. Тієї ночі тут відбулася сутичка між бандою румунів та групою північноафриканців. Вони билися між собою палицями та розбитими пляшками. Іван став свідком та розповів про все поліції.
Наступного ранку чоловіка знайшли мертвим. Підозрюють, що саме герої нічної події вкоротили життя небажаному свідку. Після тяжких побоїв Іван доповз до своєї лавки, та з неї він уже не піднявся…

За публікаціями італійської преси підготувала

Маріанна СОРОНЕВИЧ

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Убивча чужина

Відкриття банківського рахунку в Італії