in

Українка в Річчоне піддавалася знущанням чоловіка та свекрухи

   Карабінери Річчоне захистили українську заробітчанку від знущань її чоловіка та свекрухи, також українців. Їм заборонили наближатися до неї на відстань у 500 метрів.

Ця історія почалося у 2006 році, коли жінка приїхала в Італію для об’єднанні сім’ї. З того часу вона неодноразово зверталася із побоями у швидку допомогу, та жодного разу не призналася медикам про причину синців, пояснюючи їх побутовими нещасними випадками.

Їй забороняли використовувати гарячу воду, брати їжу зхолодильника, змушували спати на терасі. Жінкапіддавалася постійним погрозам та побоям.Щоб обмежити їїнезалежність,чоловікта свекруха змусили звільнитися з роботи. Жінка піддавалася знущанням на очах її 6-річного сина. З часом він також почав агресивно, із зневагою ставитися до матері.

В квітні цього року, після чергової сварки, жінка звернулася за допомогою до карабінерів у Річчьоне. Отримавши підтвердження її версії подій, стражі правопорядку заборонили , її 35-річному чоловіку В.Л., та 56-річній свекрусі Ю.Д, наближатися до місця проживання та роботи жінки, а також підходити до неї ближче ніж на 500 метрів.

 

Маріанна Сороневич

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Опозиція почала процедуру імпічменту Януковича. Для початку подала у суд за узурпацію

Італія призупинила видачу туристичних та бізнес-віз українцям