in

Українка в Італії зірвала джекпот в пів мільйона євро

За кілька хвилин до закриття крамниці українка в Італії придбала лотерейний квиток і це повністю змінило її життя.

50-річна жінка з України, яка працює доглядальницею за людьми похилого віку в італійському місті Авелліно, увечері в середу, 22 лютого, придбала лотерейний квиток у тютюновій крамниці перед самим закриттям. Не відходячи від прилавку вона зішкрябала покриття на квитку і ще довго не могла повірити, що виграла 500 тисяч євро.

Про це повідомляє видання Corriere della Sera.

Власник тютюнової крамниці Еміліано Новієлло розповів, що вже збирався зачинятися, коли зайшла жінка і придбала квиток за 5 євро.

“Вона купила квиток, подряпала його і виграла 500 000 євро. Вона попросила нас перевірити це, щоб отримати підтвердження, що вона виграла цю суму. Офіційно, лотерея виграла! Жінка не могла в це повірити, і після того, як я кілька разів підтвердив їй, що вона виграла, вона поцілувала і обійняла нас! Вона була дуже щаслива”, – переповів він обставини учорашнього виграшу, який повністю змінив життя українки.

ТАКОЖ ЧИТАЙТЕ: ВОДІЙ БУСА НЕЛЕГАЛЬНО ВІЗ В УКРАЇНУ МАЙЖЕ МІЛЬЙОН ГРИВЕНЬ

За його словами, найбільшим виграшем у його крамниці раніше була сума у 240 тисяч євро з лотерейного квитка вартістю 2 євро.

Нагадаємо, співробітник компанії Amazon зі штату Меріленд двічі поспіль зірвав джекпот. У січні він виграв лотерейний приз у розмірі 30 000 доларів, у лютому – 50 000 доларів.

Найважливіші новини для українців в Італії у соцмережах FacebookInstagram і Телеграм.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 2 Середній: 4]

Водій буса нелегально віз в Україну майже мільйон гривень

Біля італійського узбережжя розбився човен з мігрантами – щонайменше 30 загиблих