in

Українку в Катанзаро судитимуть за убивство новонародженої доньки

Проти українки висувають звинувачення в убивстві новонародженої доньки. У жовтні вона постане перед судом.

Маріанна Рошка, 32-річна українка, зранку 17 серпня минулого року звернулася у лікарню Соверато у тяжкому стані. Вона розповіла медикам що в неї стався спонтанний аборт на третьому місяці вагітності, повідомляє Gazetta del sud.

Проте огляд медиків привів до інших висновків та повідомили про це карабінерів. В домі, де жінка проводила відпустку разом із своїм цивільним чоловіком чоловіком, провели обшук, знайшовши там у валізі тіло новонародженої, завернуте в рушники.

Читайте також: Що робити, якщо ви завагітніли в Італії, але не можете чи не хочете виховувати дитину

Розтин тіла дитини, виключив гіпотезу спонтанного аборта, було встановлено що дівчинка народилася живою. Її смерть була провокована внутрішньою кровотечею чи задушенням.

Проти чоловіка Маріанни не висунуто жодних обвинуввачень. Слідство вважає що жінка приховала від нього свою вагітність. Пара уже має двох старших дітей.

4 жовтня матір стане перед судом присяжних Катандзаро. До цього часу вона утримувалася під домашнім арештом.

Це не перший випадок інфантициду в українській громаді в Італії. нагадуємо, ща у 2010 році. 42-річна українка, яка проживала в містечку Фюмальбо, провінція Модені, працювала барменом в одному з барів міста Абетоне, задушила власну дитину, засунувши їй у рот носову хустину. На допиті жінка пояснила свій вчинок страхом втратити роботу і документи на перебування в Італії. Більше читайте тут

Читайте також: Кожна жінка має право вибору стати матір’ю, чи ні

__________________________________________

Більше новин:

 

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Українці перемогли у фотоконкурсі Vogue Italia

Що робити, якщо ви завагітніли в Італії, проте не можете чи не хочете виховувати дитину