in

Українку звинувачують в убивстві підопічної

   54-річну українку звинувачують в убивстві італійки, яку вона доглядала у Монте Урано (Фермо)

94 річна Джованна Калічінаро була знайдена мертвою в ніч з 20 і 21 травня у своєму будинку в Монте Урано з помітним травми голови, нанесені тупим предметом.

Поліція затримала доглядальницю літньої, 54 річну українку із звинуваченням у ненаданні допомоги та опору представникам органів правопорядку. Українка стверджувала що старенька померла через власноручно нанесену травму, і не погоджувалася із своїм арештом.

Тетяна Півнюк була затримана під час намагання залишити квартиру: вона спакувала валізу в якій при обшуку було виявлено сукню із плямами крові. Намагаючись уникнути арешту жінка нападала на карабінерів з кулаками.

Будинок пристарілої був опечатаний, згідно розпорядженням прокурора Фермо. Поліцейські судово-медичної експертизи аналізують приміщенні з люмінолом, хімічною сполукою, яка використовується для виявлення слідів крові, що допоможе реконструювати динаміку смерті.

Розтин тіла, результатів якого слід зачекати кілька днів, визначить чи італійка померла від самостійно нанесеної травми, падіння чи нанесеного удару.

М.С.

Натисніть, щоб оцінити цю статтю!
[Усього: 0 Середній: 0]

Тарифи українських бусів подорожчали

Італія відкриває репресованого поета Леоніда Бондаря